TASTY FOOD VESALIUS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 897 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Tasty Food Vesalius. Meer weten? Ontdek meer

24 feb 2024 om 0:15 Bezorging was sneller dan verwacht. De dürüm van mijn vriend was nauwelijks gevuld met groenten, de mijne was net iets beter gevuld maar had gerust wat meer mogen hebben. De frieten zaten bij in het dürüm menu maar waren vrij droog.
21 feb 2024 om 22:46 Lekkere pizza's, stipt geleverd, top
9 feb 2024 om 12:44 ik was vaste klant en ik heb veel besteld bij dit restaurant, maar de laatste 4 keer was van super slechte kwaliteit, deze keer bestelde ik kapsalonmix, maar ik heb gewoon een heel droge kebab die niet mogelijk was om te eten, helaas geen bestelling
22 jan 2024 om 13:19 Kwartiertje later geleverd dan op voorhand gezegd; Het eten zelf was best ok Dürüm goed gevuld!
15 jan 2024 om 18:48 Great overall, but i ordered Durum kip menu, and i got durum kebab menu. Still tasty, but wrong order.
3 jan 2024 om 11:28 Ik had een bicky burger menu en mijn hamburger was kei hard en had saus gevraagd ook niet bij gekregen
2 jan 2024 om 20:25 Onze eerste bestelling maar zeker niet de laatste. Heel lekker
10 dec 2023 om 21:42 Alles was lekker en zoals verwacht
8 dec 2023 om 1:18 Excellent!
30 nov 2023 om 18:42 The worst kebab I've ever eaten. The meat was burnt and rubbery and uneatable, and the fries looked like they were thrown straight from the freezer into a tortilla. I threw it away after two bites. I don't recommend it.
22 nov 2023 om 19:32 Kaaskroket vergeten bij de bestelling, werd nageleverd
20 nov 2023 om 17:59 Het eten was goed! De levering was zelfs 30min eerder dan wat de tracker zei.